Her finder du indhold som er relevant for dig som professionel elinstallatør, entreprenør eller elleverandør.
Tilslutningsbestemmelser for Dinel
Generel tilladelse til autoriserede virksomheder
Kom til installatørmøde hos Dinel onsdag den 29. januar kl. 16.00 - 18.00
hos Dinel, Knudsminde 10, 8300 Odder.
Bliv opdateret på regler og Dinels forretningsgange, og kom med dine input og spørgsmål til gavn for vores daglige samarbejde.
Bemærk venligst, at AURA har solgt sine bygninger på Smedeskovvej i Galten, og du kan derfor ikke længere indlevere nedtagne målere i receptionen i Galten.
Du kan stadig indlevere målere på Knudsminde 10 i Odder, eller du kan sende målere til adressen.
Dinel A/S standardbetingelser pr. juni 2021
Vilkår for Serviceniveauet mellem Netvirksomhed og Elleverandør
Metodegodkendelse af Standardaftale mellem Netvirksomhed og Elleverandør
Dinels priser, tariffer og gebyrer
Klager i relation til levering af og betaling for elektriciteten kan indbringes for Ankenævnet på energiområdet:
www.energianke.dk, e-mail: post@energianke.dk, telefon: 41 71 53 01.
Adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Tilmeld nye installationer i Dinels forsyningsområde. Husk også at lave en tilmelding, hvis der laves ændringer i eksisterende installationer.
Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Energinet har ansvaret for at drive det overordnede transmissionsnet i Danmark.
På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside finder du, som fagperson, vejledninger, love og regler, blanketter til indberetninger m.m.
Hos Energistyrelsen kan du blandt andet finde information om støtteordninger til vedvarende energi og information om regulering af elmarkedet.
Skal du grave, og vil du vide, hvor vores ledninger ligger? Eller skal du have noget med, når vi alligevel har fortorvet gravet op?
Skal du udføre 'ikke-elektrisk' arbejde på en af vores 60 kV stationer, er det vigtigt, at du læser denne guide, inden du går i gang med arbejdet.
De mange ladestandere til elbiler og varmepumper er godt for elektrificeringen og den grønne omstilling, men kan blive en udfordring for elnettet.
Men hvis installatører er opmærksomme på faseubalancer, kan vi undgå overbelastning og dermed udfordring af elnettet.
Sikkerhedsstyrelsen, TEKNIQ og VELTEK har udarbejdet en sikkerhedsvejledning, der beskriver hvordan faseubalancer kan undgås ved tilslutning af f.eks. varmepumper og ladestandere.